ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ" (16.9.2018)

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα (Ναύπλιο) απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε νέους συγγραφείς που δοκιμάζονται ή προτίθενται να δοκιμαστούν στη θεατρική γραφή και επιθυμούν να αποκτήσουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν την τεχνική τους, για συμμετοχή στο Εργαστήριο Θεατρικής Γραφής που διοργανώνει in situ, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση, με το θεατρικό συγγραφέα Ανδρέα Φλουράκη, σε δύο Σαββατοκύριακα: 13 - 14 Οκτωβρίου και 22 – 23 Δεκεμβρίου 2018.
 
Το θέμα του εργαστηρίου θα αφορά τη θεατρική πραγμάτευση της επετείου των 200 ετών από την επανάσταση του 1821. Στόχος του εργαστηρίου είναι να δημιουργηθεί θεατρικό υλικό με αφετηρία το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο θα δύναται να παρουσιαστεί σε μορφή συγγραφικής performance και, εφόσον κριθεί ικανοποιητικό, να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Harvard.

 
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συνίσταται σε αποστολή δείγματος θεατρικής γραφής, το οποίο δεν θα ξεπερνά τις 1000 λέξεις, και θα εμπίπτει στην πραγμάτευση του παραπάνω θέματος, συνοδευόμενο από σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση matina.goga@chs.harvard.edu έως και τις 16 Σεπτεμβρίου 2018 με θέμα: "Συμμετοχή στη σειρά συναντήσεων του Εργαστηρίου Θεατρικής Γραφής ~ «Αντικείμενα ιστορίας»".

 
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Ματίνα Γκόγκα, Συντονίστρια Επικοινωνίας και Ανάπτυξη Προγραμμάτων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών.
 
Επισημαίνεται ότι οι συμμετέχοντες/-ουσες καλύπτουν εξ ιδίων τα έξοδα μετακίνησης προς/από Ναύπλιο και διαμονής κατά τη διάρκεια των συναντήσεων