ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» - ΔΙΟΝ 2019

Το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας προσκαλεί νεανικές, θεατρικές ομάδες που ασχολούνται με έργα αρχαίου Ελληνικού και Λατινικού δράματος, αλλά και άλλων λαών όπως αυτό εκφράστηκε σε παλιότερες εποχές, μουσικές ομάδες, και αθλητικές ομάδες που ασχολούνται με την αναβίωση αγώνων της κλασικής Ολυμπιάδας, να συμμετέχουν στους διεθνείς αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ, που θα διεξαχθούν το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου 2019 στο Δίον της Πιερίας και οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στις 9 μούσες.
 
Η συνάντηση δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Απονέμονται μόνο αναμνηστικά διπλώματα. Οι συμμετέχουσες ομάδες μπορούν να φιλοξενηθούν δωρεάν στα ΚΕΔΑ Σκοτίνας (παραθαλάσσια οργανωμένα καταλύματα του ΥΠΕΘΑ) για έως 3 διανυκτερεύσεις και να σιτιστούν με χαμηλό ίδιον κόστος στο εστιατόριο που διαθέτει η υποδομή.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομάδες που απαρτίζονται αποκλειστικά από φοιτητές/-τριες ή/και αποφοιτήσαντες/-σες έως και την προηγούμενη χρονιά από το έτος διεξαγωγής (2019).
  
Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται έως 15 Μαρτίου 2019, ηλεκτρονικά (με συγκεκριμένη σειρά δικαιολογητικών) στη διεύθυνση politistika@dide.pie.sch.gr ΚΑΙ ταχυδρομικά (με άλλη σειρά δικαιολογητικών) στη διεύθυνση: Δ/νση Β/βαθμιας Εκπ/σης Πιερίας, Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων, 28ης Οκτωβρίου 40, 60 132 Κατερίνη.   
 
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στις κ.κ. Μυράντα Παππά και Δώρα Τσαχουρίδου, στα τηλ. 2351 - 351 211 &  351120 και στο email:  politistika@dide.pie.sch.gr