ΒΡΑΒΕΙΟ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ GREEN TALENTS 2019

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Βραβείου Green Talents, ενός διεθνούς forum για την αειφόρο ανάπτυξη, με την υποστήριξη του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας & Έρευνας.
 
Το βραβείο αφορά σε α) εν ενεργεία φοιτητές και φοιτήτριες μεταπτυχιακών σπουδών, Υ.Δ. και μεταδιδακτορικούς/ές ερευνητές/-τριες και β) κατόχους ΜΔΕ ή Δ.Δ.  παλαιότητας όχι μεγαλύτερης των 3 ετών από την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού.
 
Το βραβείο προσφέρει την ευκαιρία σε 25 νέους και νέες ερευνητές/ερευνήτριες από όλο τον κόσμο
- να παρακολουθήσουν το ομώνυμο πλήρως χρηματοδοτούμενο επιστημονικό forum 2 εβδομάδων τον Οκτώβριο στη Γερμανία, με επισκέψεις σε υποδομές, ιδρύματα και εταιρείες που τρέχουν πρωτοπόρα ερευνητικά προγράμματα στον τομέα της αειφορίας, ατομικές συναντήσεις με ειδικούς της επιλογής τους για να διευρενήσουν τη δυνατότητα ερευνητικών συνεργασιών και συμμετοχή στο επετειακό συνέδριο των alumni στο Βερολίνο
- για μια πλήρως χρηματοδοτούμενη ερευνητική διαμονή διάρκειας από 1 έως 3 μηνών σε γερμανικό ίδρυμα της επιλογής τους, το 2020
 
Το ειδικότερο ζητούμενο του φετινού διαγωνισμού είναι πως η φηφιακή τεχνολογία μπορεί να προάγει την αειφορία στην επιστήμη και την κοινωνία. Ωστόσο, γίνονται δεκτές αιτήσεις ερευνητών από όλα τα επιστημονικά πεδία, αρκεί η έρευνά τους να συνδέεται με την έρευνα για την αειφορία.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 22 Μαϊου 2019 (2 μ.μ. CEST)
 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Συνημμένα Αρχεία: