ΒΡΑΒΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ/-ΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΤΟΥΣ 2021 (30.9.2020)

Δείτε εδώ την προκήρυξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη σχετικά με την απονομή ενός (1) βραβείου, ύψους είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, σε έκαστο από τους εξής τέσσερις (4) επιστημονικούς τομείς :

  1. Βασικές Επιστήμες: Μαθηματικά
  1. Βιοεπιστήμες: Βιοϊατρικές Επιστήμες.
  1. Εφαρμοσμένες Επιστήμες / Τεχνολογία: Εναλλακτικές και Aνανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Διαχείριση Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, Τεχνολογίες Χαμηλών Εκπομπών Άνθρακα, Αποδοτική Χρήση και Διατήρηση Ενέργειας.
  1. Κοινωνικές Επιστήμες: Οικονομική Επιστήμη, Πολιτική Επιστήμη, Νομική Επιστήμη.

 

Το βραβείο αφορά σε διακεκριμένους/-ες νέους/-ες Έλληνες και Ελληνίδες, κατά την ιθαγένεια ή το γένος, επιστήμονες, οι οποίοι/-ες α) γεννήθηκαν μετά την 31η Δεκεμβρίου 1980, β) προτείνονται από επιστήμονα του κλάδου τους, της ιδίας ή ανώτερης βαθμίδας, ή από Πανεπιστήμια ή Ιδρύματα στα οποία υπηρετούν.

 

Οι υποψηφιότητες, με τα απαραίτητα συνοδευτικά, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Ίδρυμα Μποδοσάκη, έως την 30η Σεπτεμβρίου 2020, στο e-mail:  prizes@bodossaki.gr

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στο Ίδρυμα, στο παραπάνω email ή στο τηλέφωνο: 210 722 3244