ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ GONCOURT ΕΛΛΑΔΑΣ (15.11.2020)

 

Δείτε εδώ την πρόσκληση του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης σχετικά με συμμετοχή σε κριτική επιτροπή απονομής του λογοτεχνικού βραβείου Goncourt Ελλάδας για 2η χρονιά.

 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε γαλλόφωνους/-ες φοιτητές και φοιτήτριες, οποιουδήποτε κλάδου σπουδών, οι οποίοι/-ες, σε ομάδα των 5 ατόμων κατ΄ελάχιστο και υπό το συντονισμό γαλλόφωνου/-ης καθηγητή/-τριας, θα 

- σχηματίσουν μία κριτική επιτροπή

- διαβάσουν 4 μυθιστορήματα της 3ης λίστας της Ακαδημίας Goncourt που θα ανακοινωθεί στις 27/10

- εκλέξουν έναν/μία πρόεδρο της κριτικής τους επιτροπής που θα τους/τις εκπροσωπήσει το Μάιο στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης και ο/η οποίος/-α θα ψηφίσει για το Βραβείο Goncourt Ελλάδας, κατόπιν διαβούλευσης με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Goncourt, κ. Didier Decoin.

 

Προθεσμία υποβολής επιστολής επιβεβαίωσης ενδιαφέροντος από τον/την καθηγητή/-τρια που θα συντονίζει την ομάδα, με τα στοιχεία των μελών της ομάδας, είναι η 15η Νοεμβρίου 2020.

 

Η επιστολή, καθώς και τυχόν ερωτήματα για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα πρέπει να απευθύνονται στις κ.κ. Fanny Fynerol (email: ffeynerol@ift.gr) και Κατερίνα Σπυροπούλου (email: kspiropoulou@ift.gr), ομάδα υποστήριξης της διοργάνωσης στο Γαλλικό Ινσιτούτου Θεσσαλονίκης.